Forsikringsdækning ved stenslag og forrudeskift

Er stenslag og rudeskift dækket af min forsikring? Stenslag kan opstå uforudset, men heldigvis omfatter mange forsikringspolicer dækning af reparationer for stenslag, når du har en kaskoforsikring. Dækningen for udskiftning af forrude afhænger af de specifikke vilkår i din police.

Forsikringsdækning ved stenslag og forrudeskift

Hvad indebærer en kaskoforsikring? Denne type bilforsikring beskytter mod skader på din egen bil, i modsætning til ansvarsforsikring, der dækker skader forvoldt på andres ejendom. Kaskoforsikringen dækker et bredt spektrum af skader – ofte inklusive dem forårsaget af stenslag.

Flere forsikringsselskaber, som Bauta, Codan, GF, Gjensidige, Sønderjyske, Gefion, Global, Lærerstandens Brandforsikring, Pensam, Vestjyllands og Købstædernes Forsikring, tilbyder dækning for reparationer af stenslag under kaskoforsikring. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at dækningsbetingelserne kan variere baseret på din police og dit forsikringsselskab. Det anbefales at kontakte dit forsikringsselskab for at bekræfte din dækning.

Udvidet glasskadeforsikring

De fleste forsikringsselskaber tilbyder ligeledes en udvidet glasskadeforsikring, som kan mindske eller mindske eller fjerne selvrisikoen ved forrudeskift, og gøre reparation af stenslag gratis. For yderligere information, kontakt dit forsikringsselskab, tjek din police, eller henvend dig hos Vejle Bilglas for at høre, hvordan vi samarbejder med alle forsikringsselskaber.

Forsikringsdækning ved stenslag og forrudeskift
forsikring stenslag vejle
forsikring forrude vejle

Er det nødvendigt at reparere stenslag?

Stenslag udgør en almindelig udfordring for bilister. Små sten og grus kan skade bilruder, og selv små stenslag kan udvikle sig til alvorlige skader, der nødvendiggør montering af ny forrude. Det er derfor vigtigt at få repareret stenslag hurtigst muligt.

Normalt kan stenslag repareres, hvis de er mindre end en tokrone, men placeringen, særligt i synsfeltet, kan påvirke reglerne for syn. Reparation af stenslag er ikke kun en økonomisk besparelse; det er også afgørende for din sikkerhed.

Hvordan forhindrer man stenslag i at udvikle sig?

Ved et stenslag kan du have forskellige forholdsregler in mente for at forhindre yderligere skader. Disse kan inkludere hurtig reparation, anvendelse af beskyttelsesklistermærker mod fugt og snavs, samt at undgå store temperaturforskelle.

Rudeskift

I nogle tilfælde kan stenslag ikke repareres, hvilket kræver udskiftning til en ny forrude. Det er vigtigt at undersøge, hvordan din forsikring dækker dette. Hos Vejle Bilglas håndterer vi alt det nødvendige papirarbejde, hvis din forsikring dækker. Vores dygtige teknikere er specialiserede i udskiftninger af alle typer bilruder, og vi arbejder sammen med alle forsikringsselskaber!

Kontakt os i dag på tlf. 61 71 33 55 eller book og forespørg en tid her.

Vi har også en afdeling i Kolding, hvis det er tættere for dig.

Kontakt os

Ring på tlf. tlf. 61 71 33 55 eller book og forespørg tid her.

Indholdsfortegnelse

Værksted

Vejle Bilglas
info@bilglasgruppen.dk

Storhaven 3
7100 Vejle
Se rutevejledning i Google Maps

Åbningstider:
Mandag til Torsdag 7.30 – 16.00
Fredag 7.30 – 14.00

Skal jeg ringe til dig?
Vælg service*
Du kan også bestille tid eller få et tilbud
Husk vi samarbejder med alle forsikringsselskaber og du har altid frit værkstedsvalg!